“ontstressless” voor vrouwen

 

Een uurtje bewegen en ontspannen als een rustmoment voor jezelf. 
Uit je hoofd in je lijf. Met je aandacht naar binnen. In stilte. Samen met andere vrouwen. 

Voor aanmelding of proefles neem contact op via 0650747192

Tijdens de les doen wij aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Daarnaast doen wij ook rek- strek-, balans en krachtoefeningen. De oefeningen zullen je spieren versterken, ze hebben een positief effect op je hormoonhuishouding, je spijsvertering, je balans, je concentratievermogen en je hele lichaamshouding!

Zie hier de flyer

Prijzen

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles! Daarna koop je een 10 rittenkaart voor 100 euro of losse lessen voor 12 euro per les.

Praktische zaken

Draag makkelijk zittende kleding, neem een handdoek mee en een zuivere intentie

Voor vragen en opmerkingen neem contact op met met Elise Hector via telefoon 0650747192 of door een email te sturen naar info@ehhe.nl.

“Heerlijk een ontstressless bij Elise! Onmisbaar kan ik vertellen, ik ben nu veel bewuster van mijn ademhaling en mijn houding. Een ontstressless bij Elise is echt een uurtje voor jezelf, door haar rustgevende stem en rustige opbouw kun je je goed focussen op jezelf!” -Sahar-

 

“De wekelijkse ontstresslessen zorgen ervoor dat je 100% mentale rust ervaart. Aan de hand van de oefeningen leer je je ademhaling op de juiste manier gebruiken. De wekelijkse lessen geven mij veel energie!” -Drifa-